24.7.2015

One Missed Call (2008)Yliopisto-opiskelijat saavat kammottavia viestejä kännyköihinsä, ja jokaisessa puhelussa kuuluu opiskelijan hyytävä ääni tämän viimeisinä elonhetkinä . Kauhu on vain yhden puhelinsoiton päässä.
Nousevan auringon luvatusta kauhumaasta peräisin ollut "1 puhelu tullut" poiki tottakai jenkkiremaken, jota tässä nyt ruoditaan. Itseasiassa omistan tuon alkuperäisenkin tekeleen, mutta jonkin hämmentävän aivopierun jälkeen päädyin katsomaan tämän ensin. Toivon kovasti ettei se ollut virhe, mutta toisaalta paremman toivossa sillekkin voisi joskus aikaa tarjota.
Jotenkin näin Ring-leffoja katselleena koin aiheen loppuunkulutetuksi, vaikka nyt vhs-kasetin sijalla onkin matkapuhelin. One Missed Call oli melkoisen ontuvaa kauhua, joka ei oikein jaksanut pelottaa, viihdyttää eikä naurattaa. Elokuva on tuota jäätävän naurettavaa, lähinnä kärpäsen mieleen tuovaa kansikuvaa myöden melkoinen pökkelö jota en kyllä suosittelisi katsottavaksi. Muutamia arvosteluja lukaistuani tämä ja alkuperäinen teos ovat kuin eri maasta, vaikka niinhän ne ovatkin. Sen katselua odotellessa.

One Missed Call - puhelu kuolemalta (2008)
Tyylilaji: Kauhu, Trilleri
Kesto: 1h 27min
Ohjaus: Eric Valette
Käsikirjoitus: Andrew Klavan, Minako Daira
Pääosissa: Ana Claudia Talancón, Azura Skye, Edward Burns, Johnny Lewis, Ray Wise

1½/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti