2.7.2016

Halloween 3 - pahuuden yö (1982)
Sarja täysin uusia ja kauhistuttavan aitoja Halloween-naamareita on vallannut myyntimarkkinat. Syy miksi naamarit näyttävät niin ilmieläviltä on, että ne...elävät. Halloween-ilta saapuu ja takaa jokaiselle naamarin käyttäjälle verisen yllätyksen.
Kolmanteen osaan päästyäni oli jo selvää että tämä leffa ei tarjoa kuin tukon harmaita hiuksia. Kansikuvasta huolimatta tässä ei siis esiinny Myersia vaan joukko tönkköjä robotteja ja idiootti lelutehtailija. Juoni on aivan täydellisen naurettava eikä elokuvasta saa revittyä kauhua yrittämälläkään. Leffan aikana miljoonaan kertaan kuultava, välitöntä korvaverenvuotoa aiheuttava mainospimputus tulee soimaan päässäni luultavasti seuraavan vuoden. Toki tuolle pimputukselle paljastui lopussa ihan järkeenkäypä merkityskin ja sen tiimoilta nähtiinkin ehkä elokuvan ainut kylmiä väreitä aiheuttanut kohtaus. Ilmeisesti koko Halloween-sarjan piti jatkua tähän tyyliin sisältäen aina oman tarinansa, mutta yhden miehen show vei onneksi voiton. Jos Michael Myers sattuu yhtään säväyttämään päähenkilönä niin kannattaa kiertää tämä kikkare kaukaa.

Halloween 3 - pahuuden yö (1982)
Tyylilaji: Kauhu
Kesto: 1h 34min
Ohjaus: Tommy Lee Wallace
Käsikirjoitus: Tommy Lee Wallace, Nigel Kneale
Pääosissa: Dan O'Herlihy, Maidie Norman, Tom Atkins, Stacey Nelkin, Ralph Strait

1½/5

4 kommenttia:

 1. Kaiken kukkuraksi tuo Scanboxin dvd-julkkari on vielä sensuurin syömäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä tietysti! En toisaalta koe mitään pakottavaa tarvetta nähdä tuota vähemmän syötyä versioita, mahtaisiko pelastaa mitään..

   Poista
 2. Tuossa nimenomaisessa versiossa minua vaivaa sen kansi. Jos jo se kiukuttaa Myers-faneja ettei tämä olekaan häneen liittyvä elokuva, niin sitten vielä laitetaan kansi joka varmasti entisestään ärsyttää katsojaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoista huijaustahan tuo on. Saattaapa silti joku asiasta tietämätön ostaa leffan pelkästään kannen perusteella!

   Poista