15.10.2015

The Taint - Saastuneiden armoilla (2010)The Taint - Saastuneiden armoilla on poikkeuksellisen ronski kauhukomedia, jossa maailma on vajonnut täydelliseen sekasortoon. Kaiken takana on juomaveteen sekoitettu potenssilääke Cockzantium, jonka sivuvaikutukset muuttavat miehet yksi toisensa jälkeen verenhimoisiksi mielipuoliksi. Lääkkeelle immuuni skeittarinuorukainen Phil tekee kaikkensa katkaistakseen apokalyptisen väkivallan kierteen. Avukseen hän saa nuoren ja neuvokkaan survivalistinaisen Misandran.
Anttilasta tuli bongattua laarillinen Tromaa ja sieltähän tämäkin tekele on. Heti starttiviivalla tuli havaittua että tämä leffa sisältää tekstitykset pelkällä ruotsin kielellä, vaikka kuinka yritti suomea valita. No onneksi tuosta lontoon murteestakin sopivasti ymmärtää. Elokuva vaikutti heti alun alkaen erittäinkin juustoiselta ja varsinaiselta roskaleffojen ystävien ekstaasilta. Verta roiskutellaan reilulla kädellä unohtamatta mitään muitakaan ruumiin eritteitä. Voisin veikata että monen katsojan mielestä leffa on liian sairas katsottavaksi, mutta itse olen ilmeisesti niin pipi päästäni että nauroin miltei kyyneleet silmissä. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja jatkuva letkun heilutus sekä kerman ruiskutus alkoi käydä uuvuttavaksi. Tuli myöskin havaittua että henkarilla suoritettu abortti ei välttämättä ole se kaikkein fiksuin idea. Tissifaneillekkin löytyy katseltavaa joten kyllähän tämä palvelee kaikkia goren ystäviä. The Taint oli tosiaankin oikein kelpo b-rallatus, koska tuo itsensä toistavuuskin kompensoitui lyhykäisellä kestolla.

The Taint - Saastuneiden armoilla (2010)
Tyylilaji: Kauhu, Komedia
Kesto: 1h 15min
Ohjaus: Drew Bolduc, Dan Nelson
Käsikirjoitus: Drew Bolduc
Pääosissa: Drew Bolduc, Colleen Walsh, Cody Crenshaw, Kenneth Hall

3/5

1 kommentti:

  1. Kyllä. Tää on kyllä oikein mallikas (tai pitäiskö sanoa, mällikäs) sekoboltsailu. Hahmogalleria muutenkin aikamoisen kekseliään seko. Heti alussa alkoi naurattamaan kun laiskanpuoleinen pääosahemmo laahusti löysästi lääkeörkkejä pakoon. Pisti vielä tupakaksi kesken pakenemisen!

    VastaaPoista