28.3.2015

Pienet väliaikaisturinat

Tervehdys kaikille lukijoille!
Julkaisutahti arvostelujen tiimoilta on jo pidemmän aikaa ollut jokseenkin verkkainen, joka selittyy puhtaasti kiireellä. Viimevuosi tosiaan vierähti armeijan harmaissa (vihreissä) ja nyt aikaa ovat varastaneet työt. Iltaisin sitä vain tulee oltua liian väsynyt jaksaakseen katsoa mitään ajatuksen kanssa. Päivisinkin tuntuu löytyvän muuta tekemistä koneella istumisen sijaan. Ostelutahti sensijaan on pysynyt vähintäänkin ennallaan, enkä edes kehtaa mainita hyllystäni (ja nurkista) tällä hetkellä löytyvien leffojen määrää vaikka niistä toki juuri ja juuri kartalla olenkin. Olohuoneessa siis mennään täysin "harrastukseni" ehdoilla. Ongelmia tahtoo tuottaa mieltymykseni hyvinkin moneen genreen joten ostettavaa ymmärrettävästi löytyy ja niinhän sitä on ostettukin aina kun on halvalla saatu.
Blogista puhuakseni se on pysynyt alusta lähtien jokseenkin muuttumattomana pieniä ulkoasun hiomisia lukuunottamatta ja olenkin joitain muutoksia mielessäni kehitellyt niitä kuitenkaan sen pidemmälle toteuttamatta. Jos jollakulla on muutostoiveita tai halua nähdä muutakin kuin aina niin tylsiä arvosteluja niin kommentointi on enemmän kuin tervetullutta. Lopputohinoiksi toivotan vallan hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille ihanille elokuvien ystäville!

2 kommenttia:

  1. On tietenkin hyvä kuunnella ulkopuolisia ehdotuksia koska niiden avulla saattaa nähdä jotain jota ei omin silmin huomaa, mutta jos muutat jotain niin tee se kuitenkin ensisijaisesti vain itseäsi totellen, sillä sinun blogiasi luetaan sen vuoksi, että se on sinun eikä jonkun muun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omilla ehdoilla tässä ollaankin menossa, kunhan vain mietin eri vaihtoehtoja joita voisi toteuttaa ja joita ehkä muutkin tahtoisivat lukea. Kiitos rakentavasta palautteesta, se on aina tervetullutta! :)

      Poista